flexibel huren

Een voorloopauto nodig, voor 2 weken of 2 maanden?

Als u snel een tijdelijke auto nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres.

Flexibiliteit

Wij hebben een gevarieerd aanbod aan personenwagens, combi's, lichte bestelwagens en personenbussen. Deze zijn nog dezelfde dag inzetbaar!
Zo is uw medewerker snel weer mobiel en heeft u de mogelijkheid om de auto op ieder gewenst moment weer in te leveren.
Hierbij worden alle huurcontracten afgerekend volgens de "Best Deal" methodiek. Dit houdt in dat op basis van de werkelijke looptijd het meest gunstige tarief wordt berekend.

Zakelijke autoverhuur

Bij ons kunt u alleen terecht als u zakelijk een auto wilt huren. Onze huurauto's zijn niet alleen zeer representatief, er is ook een ruim aanbod aan auto's in de bijtellingcategorie 14% en 20%.

De huurtarieven zijn inclusief:

  • 100 kilometer vrij per dag of 3000 kilometer vrij per maand
  • 24- uursservice bij schade en pech in binnen- en buitenland
  • Ongevallen inzittendenverzekering
  • WA- en Cascodekking
  • Eigen risico bij niet verhaalbare schade € 225,-


Contact

Zakelijke autoverhuur
Amsterdamsestraatweg 9c
1411 AW Naarden
T:035-7503221

Velen gingen u voor

Astrid, ZZP-er

Mijn bedrijf bestaat pas anderhalf jaar, op dit moment gaat mijn bedrijf erg goed. Om nu meteen al het verdiende geld in vervoer te steken ging me wat ver. Nu huur ik flexiel, de langer de termijn de goedkoper wordt mijn huurauto. Wat ik erg fijn vind is dat ik vooraf precies weet waar ik aan toe ben.

Annette, event planner

Voor een grote klus was een bestelauto erg gemakkelijk, zelf rij ik in een Fiat 500 cabrio, een leuke auto, maar geen ruimtewonder. Ik vond het super dat men de bestelwagen kwam brengen en weer ophalen. Zeker ga ik vaker van deze service gebruikmaken.

Over ons

Zakelijke autohuur is een initiatief van Carline Rentals. Al jaren verhuren wij auto's en campers, vaak kwam de vraag uit de zakelijke mark naar flexibele huur.

Met deze website denken we u een vernieuwend concept te kunnen brengen. Zo duidelijk vindt u de prijzen nergens, en vooraf weet u crystal clear waar u aan toe bent.